Δώρο για τους Κουμπάρους

heading_title

Ενώ ο προγραμματισμός ενός γάμου απαιτεί χρόνο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε αυτούς που είναι δίπλα σας. Πολλές νύφες και γαμπροί επιλέγουν να δώσουν ένα μικρό δώρο στους κουμπάρους τους. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα χρήσιμο δώρο γι' αυτό και εμείς έχουμε διαλέξει δώρα που θα λατρέψουν οι κουμπάροι σας.


 Οι κουμπάροι σας Βοηθούν να επιλέξετε το κουστούμι σας, το νυφικό, να σχεδιάσετε την νύχτα του Bachelor party σας, να αγοράσετε μαζί τα φορέματα και τα κουστούμια τους και πολλά άλλα. Έχουν καταβάλει σκληρή δουλειά για να κάνουν την ημέρα του γάμου σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή, γι' αυτό και εσείς δείξτε την εκτίμησή σας με ένα δώρο που θα τους κάνει χαρούμενους που προσπάθησαν τόσο για εσάς.
Ρολόγια

 Τα ρολόγια είναι μια διαχρονική αξία και εξαιρετική επιλογή δώρου για τους κουμπάρους σας. Ένα ρολόι είναι διαχρονικό, χρήσιμο δώρο που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια, είναι ευέλικτα αξεσουάρ που επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα απλό δείπνο είτε για μία επαγγελματική συνάντηση το ρολόι είναι το τέλειο αξεσουάρ. Μανικετόκουμπα

 Τα μανικετόκουμπα είναι ένα κομμάτι που έχει σχεδιαστεί για να στερεώνει τις μανσέτες σε ένα πουκάμισο. Είναι ένα σημαντικό δώρο που μπορεί να φορεθεί και την ημέρα του γάμου σας ή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή με το κατάλληλο πουκάμισο. Έρχονται σε διάφορα σχέδια και σχήματα αλλά μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο θέμα και τις απαιτήσεις του κάθε γαμπρού που έχει επιλέξει να δώσει κάτι μοναδικό σαν δώρο. Από τα αρχικά του γαμπρού μέχρι και ένα σχέδιο ή εικόνα, τα μανικετόκουμπα είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα μείνει για να το θυμούνται.Βραχιόλια

 Αν και δεν είναι από τα παραδοσιακά δώρα, το βραχιόλι μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα δώρα που θα δώσετε στους κουμπάρους σας. Το βραχιόλι μπορεί να είναι απλό και πιο καθημερινό ή μπορεί να αφήνει μία δήλωση μέσω μίας χάραξης επάνω στο ίδιο το βραχιόλι. Από τα αρχικά του γαμπρού, την ημερομηνία του γάμου μέχρι και κάποιο στοίχο που σας συνδέει, είτε είναι κατασκευασμένο από ασήμι είτε από χρυσό, το βραχιόλι μπορεί να δώσει μια πολύ δυνατή ανάμνηση στους κουμπάρους σας.


 ΆΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

  Αν ψάχνετε για επιπλέον ιδέες για δώρα: 

  • Εξατομικευμένες Κάλτσες
  • Χαραγμένα ανοξείδωτα κύπελλα
  • Ταξιδιωτικές τσάντες κ.α


 Κατανοούμε ότι η αναζήτηση του τέλειου δώρου για τους κουμπάρους σας μπορεί να είναι αγχωτική και εξαντλητική. Είτε ψάχνετε για ρολόγια, είτε για μανικετόκουμπα, βραχιόλια χρυσά ή ασημένια, για γυναίκες ή άντρες προσαρμοσμένα για τον κάθε ένα ξεχωριστά, η ομάδα μας στο Κόσμημα Κοντόπουλος μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξετε με ευκολία το τέλειο δώρο για τους κουμπάρους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω FB - Instagram @kosmimakontopoulos για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια ημέρα γάμου για εσάς και τους κουμπάρους σας.

Related Post

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για κάθε προσωπικότητα.

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για κάθε προσωπικότητα.

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για κάθε προσωπικότητα.

Πώς να Ανακαλύψεις το νούμερο της!

Πώς να Ανακαλύψεις το νούμερο της!

Για τους άντρες η οργάνωση μιας γαμήλιας τελετής είναι το πιο απλό μέρος της όλης ιστορίας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εμφανιστούν την καθορισμένη ώρα, με τους φίλους τους, και να είναι προετοιμασμένοι να υποδυθούν το ρόλο του γαμπρού για τις επόμενες ώρες. 

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε αυτή η μέρα της ανήκει, αποτελεί την δική της ευκαιρία να λάμψει. Τι; Νομίζατε ότι είχατε κάποιο άλλο ρόλο να παίξετε σ’ αυτή την ιστορία; Μιλήστε με τους παντρεμένους φίλους σας κι αυτοί θα σας εξηγήσουν τα πάντα για την ημέρα του Δικού της γάμου.


Για να υπάρξει μια γαμήλια τελετή ωστόσο, πρώτα πρέπει να γίνει μία πρόταση γάμου. Κι αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που ο άντρας πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά, περιλαμβανομένης της αγοράς του κατάλληλου δαχτυλιδιού για την περίσταση. 

Δυστυχώς εδώ είναι που οι περισσότεροι άντρες τα κάνουν θάλασσα, καθώς  και το αγοράζουν στο λάθος μέγεθος. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω να διαλέξετε το δαχτυλίδι, αλλά μπορώ να σας βοηθήσω να διαλέξετε το σωστό μέγεθος χωρίς αυτή να το αντιληφθεί. 

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα διαβάστε τη συνέχεια και ακολουθείστε τις συμβουλές μου.


Δώστε της το δαχτυλίδι σας –

 Πολλοί άντρες φυλάνε τα δαχτυλίδια τους, σκεπτόμενοι ότι δεν θα μπορούσαν να τα παρατήσουν ποτέ. Ωστόσο, όταν ο έρωτας κόβει βόλτες στην καρδιά σας, πολύ συχνά λέτε ή και κάνετε ηλίθια πράγματα. 

Της επιτρέπετε ίσως να οδηγήσει το αμάξι σας, ή την αφήνετε να διαλέξει τα ρούχα σας γι’ αυτή τη μέρα. Ακόμη χειρότερα, ίσως της δίνετε κάτι που αξίζει πολύ στα μάτια σας. Ο έρωτας έχει τον τρόπο να προκαλεί τη μέθη ακόμη και στον πιο λογικό άντρα.

Μπορείτε λοιπόν να της προσφέρετε το παλιό δαχτυλίδι σας. Θα υποθέσει ότι εκείνο που ζητάτε απ’ αυτή είναι να το περάσει σε μια αλυσίδα, την οποία θα φορέσει γύρω απ’ το λαιμό της, αλλά εσείς θα της πείτε ότι σίγουρα θα έδειχνε πιο ωραίο αν το φορούσε στο δάχτυλο και απλά ρωτήστε την: 

«Παρεμπιπτόντως, ποιο ακριβώς είναι το μέγεθός σου; Ρωτώ σε περίπτωση που θα αποφασίζαμε να το προσαρμόσουμε». Δώστε σημασία στην απάντησή της καθώς εκείνο το νούμερο οπωσδήποτε αξίζει να το θυμάστε. 

Αν, για κάποιο λόγο, συμφωνήσει στην αλλαγή μεγέθους του δαχτυλιδιού σας, αλλάξτε αμέσως θέμα και αρχίστε να μιλάτε για το πόσο όμορφη είναι.


Σουφρώστε ένα δαχτυλίδι της – 

Μπορείτε να πάρετε το ακριβές της μέγεθος σουφρώνοντας ένα από τα δαχτυλίδια που έχει τώρα. Όχι, όχι εκείνο που φοράει στο δάχτυλο, αλλά κάποιο που βρίσκεται στο κουτί με κοσμήματα της και το οποίο είναι κρυμμένο ή μη στο δωμάτιό της. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός μέλους της οικογένειας για να το επιτύχετε αυτό.

 Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε ένα νεαρότερο αδελφό ή αδελφή, που θα είναι πρόθυμοι να σας κάνουν το χατίρι. Ίσως να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω για να εξασφαλίσετε τη σιωπή τους, αλλά θ’ αξίζει τον κόπο. 

Αν δεν θέλετε να φύγετε παίρνοντας το δαχτυλίδι μαζί σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάρετε χαρτί και μολύβι, να σχεδιάσετε ένα κύκλο στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού και να παραδώσετε αυτό το σκίτσο στο κοσμηματοπωλείο. 

Ο κοσμηματοπώλης σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο σωστό μέγεθος.


Ρωτήστε τη μητέρα της – 

Οι μητέρες και οι κόρες αγαπούν να μοιράζονται μυστικά, αλλά οι περισσότερες μητέρες θα συνεργαστούν μαζί σας και θα κρατήσουν το μυστικό ενός εν αναμονή αρραβώνα από την κόρη τους. Εξάλλου, αν ανακαλέσετε, και ραγίσετε την καρδιά της θα έχετε να κάνετε με τον πατέρα της. 

Οι μητέρες γνωρίζουν τα πάντα για τις κόρες τους και η μελλοντική σας πεθερά θα σας προσφέρει μετά χαράς κάθε πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε χωρίς να σας μαρτυρήσει.


Σε ότι αφορά το στυλ του δαχτυλιδιού η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς. Αν είστε ένας καλός ακροατής πολύ πιθανόν να την ακούσατε ν’ αφήνει αρκετές υπόνοιες για το τι της αρέσει, ώστε να μπορέσετε να της αγοράσετε το διαμάντι που θέλει. Αν όχι, τότε πιθανόν όλα να πάνε πολύ στραβά για σας.