Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για κάθε προσωπικότητα.

heading_title

Η επιλογή ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων πρέπει να είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις κοσμημάτων που θα λάβετε ποτέ.


Όχι μόνο αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη δέσμευση που κάνουν οι περισσότεροι από εμάς, αλλά είναι το μοναδικό κόσμημα που δεν βγαίνει. Το κοιτάζετε κάθε μέρα και όλα όσα φοράτε πρέπει να δουλέψουν με αυτό. 


Εάν η ποιότητα, το στυλ και η πρωτοτυπία έχουν σημασία, τότε ένα χειροποίητο κόσμημα ίσως είναι η λύση για εσάς.


Τέλος, ένα δαχτυλίδι γάμου ή αρραβώνων πρέπει να αποτελεί επέκταση του προσωπικού στυλ του χρήστη και μια συνεχή πηγή ευχαρίστησης, για αυτό και εμείς φροντίζουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε χειροποίητα και μη. 


Διαλέξτε το δικό σας σχέδιο για την ξεχωριστή μέρα του αρραβώνα ή του γάμου σας.

Related Post

Πώς να Ανακαλύψεις το νούμερο της!

Πώς να Ανακαλύψεις το νούμερο της!

Για τους άντρες η οργάνωση μιας γαμήλιας τελετής είναι το πιο απλό μέρος της όλης ιστορίας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εμφανιστούν την καθορισμένη ώρα, με τους φίλους τους, και να είναι προετοιμασμένοι να υποδυθούν το ρόλο του γαμπρού για τις επόμενες ώρες. 

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε αυτή η μέρα της ανήκει, αποτελεί την δική της ευκαιρία να λάμψει. Τι; Νομίζατε ότι είχατε κάποιο άλλο ρόλο να παίξετε σ’ αυτή την ιστορία; Μιλήστε με τους παντρεμένους φίλους σας κι αυτοί θα σας εξηγήσουν τα πάντα για την ημέρα του Δικού της γάμου.


Για να υπάρξει μια γαμήλια τελετή ωστόσο, πρώτα πρέπει να γίνει μία πρόταση γάμου. Κι αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που ο άντρας πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά, περιλαμβανομένης της αγοράς του κατάλληλου δαχτυλιδιού για την περίσταση. 

Δυστυχώς εδώ είναι που οι περισσότεροι άντρες τα κάνουν θάλασσα, καθώς  και το αγοράζουν στο λάθος μέγεθος. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω να διαλέξετε το δαχτυλίδι, αλλά μπορώ να σας βοηθήσω να διαλέξετε το σωστό μέγεθος χωρίς αυτή να το αντιληφθεί. 

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα διαβάστε τη συνέχεια και ακολουθείστε τις συμβουλές μου.


Δώστε της το δαχτυλίδι σας –

 Πολλοί άντρες φυλάνε τα δαχτυλίδια τους, σκεπτόμενοι ότι δεν θα μπορούσαν να τα παρατήσουν ποτέ. Ωστόσο, όταν ο έρωτας κόβει βόλτες στην καρδιά σας, πολύ συχνά λέτε ή και κάνετε ηλίθια πράγματα. 

Της επιτρέπετε ίσως να οδηγήσει το αμάξι σας, ή την αφήνετε να διαλέξει τα ρούχα σας γι’ αυτή τη μέρα. Ακόμη χειρότερα, ίσως της δίνετε κάτι που αξίζει πολύ στα μάτια σας. Ο έρωτας έχει τον τρόπο να προκαλεί τη μέθη ακόμη και στον πιο λογικό άντρα.

Μπορείτε λοιπόν να της προσφέρετε το παλιό δαχτυλίδι σας. Θα υποθέσει ότι εκείνο που ζητάτε απ’ αυτή είναι να το περάσει σε μια αλυσίδα, την οποία θα φορέσει γύρω απ’ το λαιμό της, αλλά εσείς θα της πείτε ότι σίγουρα θα έδειχνε πιο ωραίο αν το φορούσε στο δάχτυλο και απλά ρωτήστε την: 

«Παρεμπιπτόντως, ποιο ακριβώς είναι το μέγεθός σου; Ρωτώ σε περίπτωση που θα αποφασίζαμε να το προσαρμόσουμε». Δώστε σημασία στην απάντησή της καθώς εκείνο το νούμερο οπωσδήποτε αξίζει να το θυμάστε. 

Αν, για κάποιο λόγο, συμφωνήσει στην αλλαγή μεγέθους του δαχτυλιδιού σας, αλλάξτε αμέσως θέμα και αρχίστε να μιλάτε για το πόσο όμορφη είναι.


Σουφρώστε ένα δαχτυλίδι της – 

Μπορείτε να πάρετε το ακριβές της μέγεθος σουφρώνοντας ένα από τα δαχτυλίδια που έχει τώρα. Όχι, όχι εκείνο που φοράει στο δάχτυλο, αλλά κάποιο που βρίσκεται στο κουτί με κοσμήματα της και το οποίο είναι κρυμμένο ή μη στο δωμάτιό της. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός μέλους της οικογένειας για να το επιτύχετε αυτό.

 Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε ένα νεαρότερο αδελφό ή αδελφή, που θα είναι πρόθυμοι να σας κάνουν το χατίρι. Ίσως να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω για να εξασφαλίσετε τη σιωπή τους, αλλά θ’ αξίζει τον κόπο. 

Αν δεν θέλετε να φύγετε παίρνοντας το δαχτυλίδι μαζί σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάρετε χαρτί και μολύβι, να σχεδιάσετε ένα κύκλο στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού και να παραδώσετε αυτό το σκίτσο στο κοσμηματοπωλείο. 

Ο κοσμηματοπώλης σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο σωστό μέγεθος.


Ρωτήστε τη μητέρα της – 

Οι μητέρες και οι κόρες αγαπούν να μοιράζονται μυστικά, αλλά οι περισσότερες μητέρες θα συνεργαστούν μαζί σας και θα κρατήσουν το μυστικό ενός εν αναμονή αρραβώνα από την κόρη τους. Εξάλλου, αν ανακαλέσετε, και ραγίσετε την καρδιά της θα έχετε να κάνετε με τον πατέρα της. 

Οι μητέρες γνωρίζουν τα πάντα για τις κόρες τους και η μελλοντική σας πεθερά θα σας προσφέρει μετά χαράς κάθε πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε χωρίς να σας μαρτυρήσει.


Σε ότι αφορά το στυλ του δαχτυλιδιού η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς. Αν είστε ένας καλός ακροατής πολύ πιθανόν να την ακούσατε ν’ αφήνει αρκετές υπόνοιες για το τι της αρέσει, ώστε να μπορέσετε να της αγοράσετε το διαμάντι που θέλει. Αν όχι, τότε πιθανόν όλα να πάνε πολύ στραβά για σας.

Φροντίδα των Πολυτίμων και Ημιπολύτιμων Λίθων

Φροντίδα των Πολυτίμων και Ημιπολύτιμων Λίθων

Φροντίδα των Πολυτίμων και Ημιπολύτιμων Λίθων

Βασικοί κανόνες για την φροντίδα των πολυτίμων και ημιπολύτιμων λίθων δίδονται στο επί μέρους κεφάλαιο «Φροντίδα» για κάθε λίθο. Αλλαγή στους κανόνες μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση ή την ποιότητα ενός πολύτιμοι ή ημιπολύτιμου λίθου και σε ακραία περίπτωση μπορεί να του δημιουργήσει ζημιά ή να τον καταστρέψει! Κάθε πολύτιμος ή ημιπολύτιμος λίθος θα πρέπει να χρησιμοποιείται, επεξεργάζεται, μεταφέρεται, τοποθετείται και διαχειρίζεται με ειδικούς τρόπους που εξαρτώνται από τις φυσικές του ιδιότητες. Η κατάλληλη φροντίδα ενός λίθου εγγυάται την σταθερότητα του και την διατήρηση του. Οι περισσότεροι κίνδυνοι για τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους αποτελούν τα ξαφνικά κτυπήματα, απόξεση και ακραίες συνθήκες (θερμότητα, ψύχος, άμεση έκθεση σε φως του ήλιου, επιβλαβή χημικά). Για να διατηρηθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση ενός πολυτίμου ή ημιπολύτιμου λίθου θα πρέπει να καθαρίζεται κατάλληλα. Ανάλογα με το είδος του λίθου ο καθαρισμός μπορεί να γίνει ή με υπέρηχο ή με ατμό. Για πλέον ευαίσθητους λίθους θα πρέπει να, χρησιμοποιείται μόνο σαπούνι και νερό.
Αστρολογία και Θεραπευτικές ιδιότητες των Πολυτίμων και Ημιπολύτιμων Λίθων

Εκτός από την ομορφιά τους, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι, λόγω των συχνά εξαιρετικών τους ιδιοτήτων, έγιναν αντικείμενα λατρείας κατά τους προϊστορικούς χρόνους. Αργότερα οι αστρολόγοι χρησιμοποίησαν πολύτιμους και ημιπολύτιμου; λίθους με σύμβολα ζωδίων ή άλλους αστρικούς ή πλανητικούς συνδυασμούς .
Οι ασυνήθιστες φυσικές ιδιότητες ορισμένων λίθων, όπως η ηλεκτρική αγωγιμότης (χαλαζίας, τουρμαλίνης) ή ο μαγνητισμός (αιματίτης)
είχε σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν για θεραπευτικούς σκοπούς (ο χαλαζίας και ο τουρμαλίνης για αύξηση της ενεργητικότητας και ο αιματίτης για θεραπεία των ρευματισμών). Η θεραπεία με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους γίνεται θέτοντας απλά τους λίθους επάνω στο σώμα ή κάνοντας διαφόρους συνδυασμούς στα προς θεραπεία σημεία του σώματος ή σε σημαντικά ενεργειακά κέντρα του ανθρωπίνου σώματος, όπως είναι τα ονομαζόμενα chakra.

Δώρο για τους Κουμπάρους

Δώρο για τους Κουμπάρους

Ενώ ο προγραμματισμός ενός γάμου απαιτεί χρόνο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε αυτούς που είναι δίπλα σας. Πολλές νύφες και γαμπροί επιλέγουν να δώσουν ένα μικρό δώρο στους κουμπάρους τους. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα χρήσιμο δώρο γι' αυτό και εμείς έχουμε διαλέξει προσεχτικά δώρα που θα λατρέψουν οι κουμπάροι σας.